Yusairah Sofiyyah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 8

Baby Spa


#terobek time....

Masa ni 8/8/2014... punya la dah lama kan.. masa ni yusairah 7bulan 25hari

Masa datang ni, tak ada orang.. yusairah the only baby... muamuamua.. gambar bawah ni tgh tunggu asst dia sediakan air



Masuk buka baju, pakai pampers yg disediakan.. kasi barang mainan utk bagi dia happy b4 masuk dalam air tu..



Tetapi.... ini budak nangis waaaaaa..

Mood tak baik pulak masa ni kan.. puas entertain tukar2 mainan bagai.. tapi tak jalan..



Masih eeekkk..ekkkkk...ekkkkkk



Last2 surrender... bawa dia keluar dari air, selimut kan.. pergi ke bilik belakang, bf kan dulu

Nasib la lepas tu mood terus baik.. 

Masuk kan dalam air semula tapi tukar pelampung lain



Baru la happy nak main2 kan... geget nak??



Auwwwwww.....



Habis dalam air 20 min, kasi angkat dan ber "massage" pulak... nasib la tak pee pee masa kena urut ni... huhu



Masa ni banyak ambil video... meh letak 1 sebagai kenangan..

video


Sekian tu sahaja, pantas giler buat entry ni.. tak sampai 10 min... 

Later guys!

1 comment:

::EIDA:: said...

ramai ibu2 ida tgok bawak baby berspa ni. best nyaaaaaa... untung la baby, kecik2 dah pergi spa HAHA